Badhuis Ecoranch in Grashoek voorzien van Cape Cod

In het zuiden van Nederland, omgeven door natuurgebieden, wandel- en fietsroutes, ontwikkelt Ecoranch BV in Grashoek het duurzaam, energie positief recreatiepark Uitspanning Zonnedauw.

Gebruikte producten en kleuren

Cape Cod
Gevelbekleding

Specificaties

MerkCape Cod
TypeZweeds Rabat smal
MateriaalHout
BevestigingGenageld
AdresBelgenhoek 17a, 5985 NJ Grashoek
Realisatie2019

Tekst: At Koning – www.EcoRanch.nl

Uitspanning Zonnedauw betreft een voorbeeldpark voor duurzaam bouwen. Hier bieden wij onze gasten de mogelijkheid tijdens hun verblijf zelf de luxe te ervaren die onze duurzaam gebouwde verblijven hen bieden. Dit terwijl het milieu zo min mogelijk wordt belast. De gast kan hier zelf ervaren hoe gemakkelijk het is om duurzaam te bouwen en gebruik te maken van onder andere zon- en aardwarmte als natuurlijke energiebronnen.

Educatief Doel

Naast het ontvangen van verblijfsgasten, hebben wij ook een educatief doel voor ogen. Uiteraard vertellen wij onze gasten welke keuzes wij hebben gemaakt in energie-systemen en bouwmaterialen en uiteraard lichten wij deze keuzes toe. Daarnaast ontvangen wij ook groepen die geïnteresseerd zijn in duurzaam bouwen en ook hen vertellen wij waarom wij voor de gebruikte materialen hebben gekozen.

 

Graag willen wij ook voor de buitengevels van dit gebouw gebruik maken van de houten gevelbekleding van Cape Cod, vanwege de schilderachtige uitstraling maar zeker vanwege het zeer duurzame materiaal en het gebruik van FSC gekeurd hout.

houten gevelbekleding Cape cod Grashoek ecoranch

PROJECTEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven