Een markante luifel met strak wit Massief NT

Raamdecoratie.com durft met haar nieuwe pand in Enter een opvallend statement te maken. Door de gigantische luifel van 400 vierkante meter met een uitsteek van wel 8 meter kan niemand om deze locatie heen.

Gebruikte producten en kleuren

Massief NT
Gevelbekleding

Specificaties

MerkMassief NT
MateriaalKunststof
BevestigingGeschroefd
AdresDe Bleek 9, 7468 DK Enter
Realisatie2022
ArchitectArchitectenbureau Studio.nl
Geleverd doorRaab Karcher Oldenzaal
AannemerAannemersbedrijf Niehof

Raamdecoratie.com is een snelgroeiend bedrijf dat ‘alles voor aan de binnenkant’ van de ramen verkoopt. Om ruimte te bieden aan het uitgebreide assortiment liet het bedrijf een gloednieuw pand bouwen op De Elsmoat in Enter. Harm Bossink was namens Aannemersbedrijf Niehof als projectleider werkvoorbereider betrokken bij de bouw: “Het gaat hier om een uniek gebouw met een grote showroom die tot het dak reikt. Op de eerste verdieping is de kantine gesitueerd en de kantoorruimten bestrijken de gehele tweede verdieping. Aan de buitenkant zit baksteen en heel veel glas om te zorgen voor een doorkijkje naar de showroom. En bovenaan, op zo’n 10 meter hoogte, zit een markante luifel die in een punt richting de kantoorruimten loopt. Deze luifel zorgt voor een stuk dynamiek in de uitstraling. Het pand springt daarmee echt enorm in het oog.”

Meer dan 120 decoren

Massief NT is de meest kleurrijke kunststof gevelbekleding. Vaak kiezen architecten en klanten voor Massief NT omdat het in zo ontzettend veel kleuren beschikbaar is – in wel meer dan 120 decoren. En bij dit project dus omdat het ook in strak wit beschikbaar is. Daarnaast blijft de gevelbekleding jaar in jaar uit mooi. Sterker nog, Massief NT biedt 10 jaar garantie, óók op de kleur. De kunststof gevelbekleding is namelijk standaard PEFC gecertificeerd, wordt standaard uitgevoerd in Euroklasse B, is weersbestendig, voorzien van een sterke acrylaat toplaag en altijd dubbelzijdig te gebruiken.

“Ik zit zelf al zo’n 13 jaar in het vak, maar ik had nog niet eerder met Massief NT gewerkt. Dankzij de bouwbegeleiding die we van Plastica op de bouw kregen, verliep de applicatie uitstekend. Al was het natuurlijk wel een behoorlijke uitdaging, omdat het om zo’n groot oppervlak ging op wel tien meter hoogte.”

Enter Nieuwbouw massief NT

PROJECTEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep

Download bestanden

Om toegang te krijgen tot de bestanden dien je de volgende gegevens in te vullen:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naar boven