Speciale print voor Autostore: Sealwise vol hardwerkende mieren

Active Ants plaatste in samenwerking met Swisslog een AutoStore in haar magazijn. De robots krioelen nu als actieve mieren over de magazijnvloer. En de wanden van het magazijn zijn voorzien van bijpassende prints. Voor het materiaal van Sealwise werd eigenlijk vooral gekozen vanwege de brandveiligheid. Dat Sealwise ook goed te printen is, was mooi meegenomen

Gebruikte producten en kleuren

Sealwise
Plaatmateriaal

Specificaties

MerkSealwise
MateriaalRecycled plaatmateriaal
AdresMolenweg 109, 2830 Willebroek, België
Realisatie2022
OpdrachtgeverSwisslog
DesignStudio Jaap
Bedrukking van SealwiseBoer & Van Wijk

Active Ants e-fulfilment regelt alle logistiek voor webshops vanaf ongeveer 1.000 maandelijkse orders. Vanaf de aankoop tot en met het bezorgen van de juiste bestelling wereldwijd. Active Ants biedt unieke fulfilment oplossingen door inzet van robots. Zelf noemen ze deze rondrijdende robots hun ‘ants’. Inmiddels heeft de onderneming al hoog geautomatiseerde fulfilment centers in Nederland, België, de UK en Duitsland. Het distributiecentrum in het Belgische Willebroek werd dit jaar geoptimaliseerd samen met Swisslog.

Passende oplossingen

Swisslog werkt samen met toekomstgerichte bedrijven bij het optimaliseren van de prestaties van hun logistieke automatisering. Swisslog: “Active Ants zorgt voor een ware revolutie in hun manier van werken. Samen hebben we een AutoStore in hun magazijn geplaatst. Met deze automatiseringsoplossing willen én kunnen ze hun e-commerce diensten naar een hoger niveau tillen.” Swisslog gaat met hun oplossingen verder dan alleen de automatisering; zo hebben ze ook gezorgd voor passende oplossingen met Sealwise voor de wanden.

Unieke opdruk

De ontwerpen met ‘actieve mieren’ zijn gemaakt door Studio Jaap en de panelen Sealwise zijn geprint door Boer & Van Wijk. Dit bedrijf print hoogwaardig digitaal op kunststof, glas, metaal, hout, magneetfolie, karton én vermeldt ook expliciet op de site: “Sealwise is antibacterieel, antiviraal, Brandklasse B-s1-d en 100% recyclebaar. Sealwise WCB is een nieuw, circulair en duurzaam product én de PVC panelen zijn ook nog eens perfect te printen.”

Gerecycled én te recyclen

Ernest Conradi van Plastica snapt het enthousiasme voor het product helemaal: “Het is een zeer uniek materiaal. Licht in gewicht, 100% waterdicht en deze hoge brandcertificering hebben maar weinig andere kunststoffen. Het product sluit perfect aan op de steeds strengere eisen op het gebied van veiligheid én milieu. Sealwise is niet alleen gemaakt van gerecycled UPVC, het is zelf ook altijd weer te recyclen. Een compleet circulaire oplossing die past bij deze tijd.”

Product
Sealwise

Nieuwsgierig geworden? Vraag direct gratis monsters aan.

  • 100% Waterdicht
  • Brandwerend gedrag B1 klasse
  • Geproduceerd uit gerecycled (U)PVC en 100% recyclebaar
  • Antibacterieel & antiviraal
Monster

20200418-Boom-B-Active-Ants-Sealwise-715m2-24_1440x845_acf_cropped

PROJECTEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep

Download bestanden

Om toegang te krijgen tot de bestanden dien je de volgende gegevens in te vullen:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naar boven