Dé nieuwe generatie vakantievilla’s met Cape Cod

Begin 2020 nemen Pascal Veenstra en zijn vrouw Claudia van Santen het stokje van zijn ouders over. Het eerste grote project dat ze samen aanpakken is de realisatie van elf eigentijdse villa’s voor hun vakantiepark. Direct dezelfde zomer nog zijn deze prachtige villa’s op Texel al compleet volgeboekt.

Gebruikte producten en kleuren

Cape Cod
Gevelbekleding

Specificaties

MerkCape Cod
TypeChannel Siding 137x18
MateriaalHout
BevestigingGenageld
AdresCaliforniëweg 29, 1796 PA De Koog - Texel
Realisatie2020
ArchitectArchitectenburo Veeger | Texel

In de jaren 50 starten de opa en oma van Pascal met Vakantiepark So What. Hij zet een aantal leuke huisjes op dé perfecte plaats op Texel. Pascal: “We zitten hier ideaal tussen de dorpen in, op loopafstand van de bossen en op minder dan 1,5 kilometer van het strand. Onze gasten kunnen vanuit het vakantiepark overal naartoe en Texel is nu eenmaal een fantastisch eiland vol natuur en beleving.”

Moderne, houten uitstraling

Pascal: “We wilden met de villa’s aansluiten bij de landelijke, groene omgeving, maar we wilden ook een strakke look creëren. Gert-Jan Bleeker, de projectleider van onze aannemer A. Tuin Den Helder, kwam toen langs met wat staaltjes Cape Cod.”

Cape Cod is een duurzame, houten gevelbekleding met PEFC® keurmerk. De planken zijn gemaakt van Lodgepole Pine, een houtsoort met een fijne, rechte structuur en enkele kleine vastgegroeide kwasten. Het materiaal blijft jarenlang een heel mooie natuurlijke, strakke uitstraling hebben én het is onderhoudsarm.

Aansprekend totaalplaatje

Het eindresultaat mag er zeker zijn, volgens Pascal: “Wat mooi is, is dat Cape Cod echt hout is. Er zit een nerf in en dat ziet er heel goed uit. Je hebt het gevoel dat het materiaal leeft. Mensen die onze site bezoeken vinden de vakantievilla’s ook enorm aanspreken. Niet voor niets zijn we al de hele zomer volgeboekt. Dat komt toch door het totaalplaatje dat ze te zien krijgen.”

Houten gevelbekleding Cape Cod Vakantievilla's De Koog

PROJECTEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep

Download bestanden

Om toegang te krijgen tot de bestanden dien je de volgende gegevens in te vullen:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naar boven