Reclameborden en signing borden

Een sprekend reclame- of signing bord voor buiten. Bijvoorbeeld op je gevel of langs het voetbalveld. Bedrukt in full colour naar eigen ontwerp of blanco om zelf te bestickeren of te wrappen.

Blanco reclameborden voor buiten

Een aantrekkelijk reclamebord of signing bord voor buiten begint met de keuze voor een plaat. Plastica heeft platen van kunststof (HPL) en aluminium, in verschillende afmetingen én kleuren. Weersbestendig, vormvast en duurzaam. De borden kunnen uiteraard in een aangepast formaat worden gemaakt in onze zagerij.

Massief NT kunststof plaat
Massief NT is er in meer dan 100 actuele kleuren en decoren. Het maximumformaat is 4100 x1850 mm.

Facapal kunststof plaat
De HPL platen van Facapal zijn in diverse wit- en grijstinten. Het maximumformaat is 3660 x 1500 mm.

Alucopal aluminium plaat voor gevelreclame
Alucopal is er in diverse kleuren met een matte of glanzende finish. Het maximumformaat is 3660 x 1500 mm.

Blanco reclamebord voor voetbalveld

Een reclamebord langs het voetbalveld moet tegen een stootje kunnen. Zo pal langs het veld is een aanvaring met een bal of speler immers onvermijdelijk. Facapal is een massieve HPL plaat. Dat maakt het een sterke, vormvaste basis voor je reclamebord. Klaar om te bestickeren of met folie te wrappen.

Het formaat voor toepassing langs het voetbalveld is 1800 x 750 mm.

Signing bord of reclamebord laten maken

Je signing of reclamebord compleet laten maken? Dat kan! Kies voor een kunststof basis of aluminium. Onze zagerij maakt het bord zo nodig verder op maat. Je ontwerp wordt full colour (CMYK kleuren) direct op het reclamebord gedrukt. De hoogwaardige digitale afdruk wordt met een coating weersbestendig beschermd.

Aluminium reclamebord voor gevel

Aluminium geeft een reclamebord of signing bord een moderne en elegante uitstraling. Het is ook een sterk materiaal: weerbestendig en duurzaam. Ideaal voor gevelreclame. De aluminium platen van Alucopal zijn er in diverse kleuren en hebben een matte of glanzende finish. De PVDF coating houdt de plaat kleurvast.

Het formaat van een aluminium plaat is 3660 x 1500 mm. Het reclamebord kan uiteraard ook in een kleiner formaat worden uitgevoerd.

Kunststof reclame- en signingborden

Massief NT is een slijtvaste, vormvaste en uv-bestendige HPL plaat. Een reclamebord of signing bord van Massief NT is dan ook breed toepasbaar. Laat je ontwerp afdrukken op een witte ondergrond of juist op een gekleurde plaat voor een bijzonder en uniek design. Er zijn meer dan 100 kleuren en decoren om uit te kiezen.

De platen zijn er in verschillende afmetingen. Het maximumformaat van je ontwerp met Massief NT is 4100 x1850 mm. Uiteraard kan een ontwerp in een specifiek formaat worden uitgevoerd.

Gratis monsters

De look & feel is een belangrijk aspect van reclame. Dat geldt ook voor het materiaal van je reclamebord of signing bord. Zeker als je kiest voor een sprekende basiskleur of een mooie aluminium basis. Je kunt daarom gratis monsters opvragen van het plaatmateriaal van je keuze. Zodat je reclame- of signing bord straks precies zo wordt als jij voor ogen hebt.

24-uurs monsterservice

Om tot een goede keuze te komen bieden wij je hier de mogelijkheid eenvoudig monsters aan te vragen.

Vraag nu je gratis monsters aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven