Massief NT kunststof gevelbekleding schroeven

Bevestiging gevelplaten mét kwaliteitsverklaring

De gevelplaten van Massief NT zijn op verschillende manieren te bevestigen. Afhankelijk van de gewenste uitstraling en de achtergrond is de montage op maat aan te passen. Plastica kan de Massief NT panelen leveren inclusief alle mogelijke bevestigingsmaterialen.

De gevelplaten van Massief NT zijn op verschillende manieren te bevestigen. Afhankelijk van de gewenste uitstraling en de achtergrond is de montage op maat aan te passen. Plastica kan de Massief NT panelen leveren inclusief alle mogelijke bevestigingsmaterialen.

Massief NT kan geleverd worden alle mogelijke kleuren, stijlen en formaten. Een groot voordeel daarbij is dat die panelen ook nog eens eenvoudig te bevestigen zijn. Met lijm, torxschroeven, een blind mechanische bevestiging of door te potdekselen, zitten de panelen in een mum van tijd aan de gevel. Plastica levert alle bevestigingsmaterialen overigens ook zelf aan de bouw én kan per project adviseren over de beste oplossing ter plaatse.

Plastica ter plaatse op de bouw

Wanneer Massief NT op de bouw gebruikt wordt, geven de technisch adviseurs van Plastica altijd eerst praktische informatie en uitleg over de bevestiging ervan. En mocht er onverwachts een probleem ontstaan met de montage, dan kan de serviceafdeling van Plastica zorgen voor noodzakelijke ondersteuning. Ook als het daarvoor nodig is dat ze zo snel mogelijk ter plaatse op de bouw aanwezig zijn.

Bevestigingsmiddelen Plastica

Plastica biedt verschillende bevestigingsmiddelen die uitermate geschikt zijn voor Massief NT. Zo zijn voor de montage van Massief NT diverse profielen beschikbaar voor een duurzame en fraai afgewerkte bevestiging. Deze profielen zijn er in hard kunststof en aluminium in wit, zwart en blank. Speciaal voor de bevestiging van Massief NT levert Plastica ook hoogwaardige torxschroeven met gekleurde kop. Deze schroeven zijn na bevestiging nauwelijks zichtbaar, omdat ze in dezelfde kleur geleverd kunnen worden als het plaatmateriaal en door hun bijzonder platte kop. Verder biedt Plastica nog blindklinknagels, om heel snel verbindingen te maken, en Plastiflex-NT lijmen voor een fraaie, onzichtbare bevestiging van het plaatmateriaal.

Kwaliteitsverklaring

Klanten die de bevestigingsmaterialen van Plastica gebruiken, kunnen een kwaliteitsverklaring krijgen. Om die verklaring te krijgen is het wel van belang dat de bouwer aan alle belangrijke eisen voldoet betreffende de bevestiging van het materiaal. Om dit te controleren en waarborgen, is de serviceafdeling van Plastica bij het project betrokken vanaf de opstart tot en met de oplevering.

Compleet bevestigingssysteem

Een blinde bevestiging van panelen Massief NT zorgt voor een mooie en strakke gevel. Om de panelen blind te bevestigen biedt Plastica verschillende bevestigingssystemen, geschikt voor een houten en/of duurzame aluminium achterconstructie.

Zoals gezegd: de keuze is voor bevestiging is afhankelijk van het project, de stijl en de achtergrond van de gevel. De technische adviseurs van Plastica geven daarom altijd graag advies op maat.

 

PROJECTEN
Meer projecten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven