PROJECT IN BEELD: Snelle oplossing met Facapal voor Ter Apel - Just in Time dankzij Flexx

Wat als je op de bouwplaats maar beperkte ruimte hebt? Wat als het project in delen wordt uitgevoerd en je vooraf niet weet wat de exacte formaten zijn van de benodigde platen? Dan kan Flexx – de naam zegt het al – heel flexibel zorgen de juiste materialen op precies het juiste moment. Dat heeft de eigen zagerij en bewerkingsafdeling van Plastica Groep wel bewezen bij het renovatieproject in Ter Apel.

Bij de aannemer wisten ze wel hoeveel woningen er gedaan moesten worden, maar ze konden elke woonunit van vier woningen pas echt inmeten zodra deze leeg waren. En dat was weer afhankelijk van de asielaanvragen in Ter Apel. Vervolgens moesten de woningen ook weer zo snel mogelijk beschikbaar zijn voor opvang. Dit betekende in de praktijk dat het meten, zagen en uitleveren zo snel mogelijk moest gebeuren. Flexx had telkens maar twee dagen om te zagen.

Robin Snoeren van Plastica Groep: “Bij het huisvestingsproject voor migranten in Ter Apel speelde Flexx een cruciale rol in het realiseren van een efficiënte renovatie. De focus van onze collega’s bij Flexx lag op het op maat zagen van de benodigde materialen, terwijl ze tegelijkertijd zorgden voor het apart palleteren ervan. Dit betekent dat de materialen op maat werden geleverd, klaar voor gebruik door het bouwteam. Hiermee kreeg het bouwteam in Ter Apel de mogelijkheid om zich te concentreren op de renovatiewerkzaamheden zelf. De nauwkeurig op maat gezaagde materialen werden telkens per woonunit Just in Time geleverd, waardoor het bouwteam direct, snel en efficiënt aan de slag kon.

Lees hier hoe het project is verlopen.

JIT leveringen via Flexx

Product
Facapal

Nieuwsgierig geworden? Vraag direct gratis monsters aan.

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Uit voorraad leverbaar
  • Onderhoudsarm
Monster
PROJECTEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep

Download bestanden

Om toegang te krijgen tot de bestanden dien je de volgende gegevens in te vullen:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naar boven