Renovatieproject: sanitair gebouw Vakantiepark RCN de Flaasbloem in Chaam

Van gedateerd naar smaakvol en tijdloos

Nadat Vakantiepark RCN de Flaasbloem had besloten om de sanitaire voorzieningen te renoveren, werd architect Paul Michielsen van Michielsen Architecten ingeschakeld. Aan hem de taak om het gedateerde gebouw met dito interieur weer de uitstraling van nu te geven. Dagelijks maken zo’n honderd recreanten gebruik van de sanitair voorziening dus het toegepaste materiaal moest niet alleen mooi zijn maar bovendien tegen een stootje kunnen.

Gebruikte producten en kleuren

Cape Cod
Gevelbekleding

Specificaties

MerkCape Cod
TypeChannel Siding 178
MateriaalHout
BevestigingGenageld
AdresFlaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Realisatie2018
ArchitectMichielsen Architecten Breda
OpdrachtgeverVakantiepark RCN De Flaasbloem
AannemerBouwbedrijf van der Westerlaken Chaam
DealerBouwcenter Nelemans Etten-Leur
ProjectkleurRAL7013

De behoeftes van RCN waren duidelijk. Ze wilden een smaakvol en artistiek gebouw dat in het oog springt. De materialen moesten niet alleen hygiënisch zijn maar ook waterproof én tegen een stootje kunnen. Verder was niet alleen voor het interieur de wens dat het onderhoudsvriendelijk moet zijn, maar ook voor de gevelbekleding. Met deze wensenlijst ging MICHIELSEN ARCHITECTEN aan de slag. Voor de gevelbekleding kwam architect Paul Michielsen uit bij Cape Cod.

Deze houten gevelbekleding sluit perfect aan bij de eisen van de opdrachtgever. “Cape Cod heeft een karakteristieke uitstraling, is makkelijk schoon te maken en vraagt niet om veel onderhoud. Bovendien heeft het een lange levensduur en is bestand tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden. “De garantie die door de leverancier op het product wordt gegeven is voor een opdrachtgever van meerwaarde”, aldus Michielsen.

Al met al kijkt architect Paul Michielsen tevreden terug op het gehele traject. “We zijn gestart met de renovatie van één sanitair gebouw, maar dit smaakt zeker naar meer.” besluit Michielsen.

houten gevelbekleding cape cod sanitair Chaam

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven