woning uden houten gevelbekleding

”Creëer je droomhuis met Fazawood” 

Aan het woord; Jean-Pierre Vermeulen –
Commercieel Technisch Adviseur

Aan het woord; Jean-Pierre Vermeulen –
Commercieel Technisch Adviseur

Jean-Pierre Vermeulen, onze Commercieel Technisch Adviseur Regio Zuidoost/Limburg,  is betrokken geweest bij het project in Uden met Fazawood houten gevelbekleding. Zowel het project als het product maken hem erg enthousiast. Lees hier zijn verhaal.

Als commercieel technisch adviseur bij Plastica kom ik regelmatig in aanraking met bijzondere bouwprojecten. Een van die projecten waar ik bij betrokken was, is het fantastische woonhuis van Yavuz Gunaydin.  Als succesvol tapijt-ontwerper heeft een passie voor het creëren van een unieke sfeer, dit komt ook duidelijk naar voren in de woonbeleving van zijn eigen woonhuis. In deze blog wil ik je graag meer vertellen over zijn inspirerende verhaal en hoe hij met behulp van Fazawood zijn droomhuis heeft gerealiseerd.

Voor Yavuz stond de woonbeleving centraal bij het ontwerpen van zijn nieuwe huis. Samen met zijn gezin wilde hij optimaal kunnen genieten van hun nieuwe woning. Hij begon met het nadenken over de indeling en inrichting van het huis, voordat hij zich verdiepte in de bouw en de materialen die hij daarvoor wilde gebruiken. Met zijn achtergrond in zowel het ontwerpen van tapijten als bouwkunde wist hij precies wat hij wilde. Toen er een kavel vrijkwam op een plek die hij heel mooi vond, greep hij de kans om zijn eigen droomhuis te bouwen.

Het ontwerp van Yavuz is allesbehalve standaard. Hij speelde met vormen, hoogtes, dieptes en materialen om optimaal gebruik te maken van de zonnestand, schaduwen en de ligging ten opzichte van de straat. Het resultaat is een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij zijn behoefte aan rust, uitzicht en zonnige ruimtes. Elk aspect is zorgvuldig overwogen en doordacht.

Ook de keuze voor de bouwmaterialen was een belangrijk onderdeel van Yavuz’s ontwerp. Hij wilde materialen die niet alleen bij zijn visie pasten, maar ook praktisch en duurzaam waren. Na grondig onderzoek koos hij uiteindelijk voor stenen en een houten gevelbekleding. Aanvankelijk was hij op zoek naar een kunststof gevelbekleding die op hout leek, maar toen ontdekte hij Fazawood. Dit materiaal voldeed aan al zijn wensen. Fazawood heeft een onderhoudsvriendelijke eigenschap en een grovere houtstructuur die perfect past bij de stenen. Bovendien is het eenvoudig te verwerken en heeft het een prachtige uitstraling die precies overeenkomt met zijn visie.

Als technisch adviseur ben ik zeer enthousiast over Fazawood. Het is een relatief nieuw merk gevelbekleding met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wat mij vooral aanspreekt, is de natuurlijke uitstraling van Fazawood. De planken zien eruit alsof ze rechtstreeks uit een boom komen, terwijl ze eigenlijk gemaakt zijn van snoeihout en restsnippers bij zaagmolens. Dit maakt het een groen en duurzaam product dat perfect past bij de groeiende vraag naar milieuvriendelijke bouwmaterialen. Fazawood biedt de mogelijkheid om ideeën en wensen om te zetten in fantastische ontwerpen, zoals Yavuz dat heeft gedaan met zijn droomhuis.

Het verhaal van Yavuz en zijn fantastische huis met Fazawood illustreert de kracht van het maken van bewuste keuzes bij het bouwen of renoveren van een woning. Het begint allemaal met het stellen van de juiste vragen: wat is jouw woonbeleving? Hoe wil je je huis indelen en inrichten? Vervolgens is het belangrijk om te kijken naar de bouwmaterialen die daar het beste bij passen. Fazawood biedt een uitstekende oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzaam en esthetisch hoogwaardig product.

Of je nu een architect, ontwerper of gewoon een gepassioneerde huiseigenaar bent, Fazawood opent de deur naar eindeloze mogelijkheden. Het materiaal is niet alleen praktisch en onderhoudsvriendelijk, maar ook een waardevolle bijdrage aan een duurzame toekomst. Het past perfect bij moderne architectonische ontwerpen en voegt een natuurlijk element toe aan elke woning.

fazawood houten gevelbekleding
fazawood houten gevelbekleding
houten gevelbekleding

Als commercieel technisch adviseur kan ik met volle overtuiging Fazawood aanbevelen. De combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar gevelbekleding van topkwaliteit. Of je nu je droomhuis wilt bouwen of aan de slag gaat met een renovatieproject.

Wil je meer weten over Fazawood en hoe het jouw bouwproject kan transformeren? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuzes en het realiseren van jouw woonbeleving. Samen kunnen we jouw droomhuis werkelijkheid laten worden met de houten gevelbekleding Fazawood als ‘the finishing touch’ van het ontwerp.

Heb je een vraag over een van onze andere materialen of specifieke toepassingen? Aarzel niet om mijn expertise of advies in te roepen.

Groet,

Jean-Pierre Vermeulen – Commercieel Technisch Adviseur

jean-pierre@plastica.nl
Tel. +31(0)6 20 37 0780

 

PROJECTEN
Meer projecten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven