Cape Cod gevelbekleding

Cape Cod gevelbekleding voor een levendige uitstraling

Met Cape Cod gevelbekleding voegt u echt iets extra’s, iets bijzonders en unieks toe aan een gevel. U kunt namelijk kiezen uit een enorm uitgebreid scala aan kleuren, breedtes, dikten én combinaties. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo ontstaat er iedere keer weer een unieke stijl en uitstraling. Van kleurrijk en speels tot strak, van landelijk en authentiek tot modern… het is aan u. Hier ziet u een voorbeeld van het strakke effect van horizontaal én verticaal geplaatst Cape Cod gevelbekleding.

Gevelbekleding van Cape Cod voor een duurzaam resultaat

Veel mensen hebben een voorkeur voor een houten gevel. Vooral omdat hout zo’n warme, natuurlijk uitstraling geeft. Nadeel is wel dat hout vaak minder lang mooi blijft. Gelukkig is dat niet het geval bij Cape Cod. De gevelbekleding Cape Cod staat dan ook bekend om de kwaliteit en het duurzame resultaat. Cape Cod biedt jarenlang weerstand tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden. Dit komt door de robuuste houtsoort (Lodgepole Pine) en de innovatieve procedures voor houtdroging en verduurzaming. We kunnen u daarom ook een erg lange garantie geven op de kwaliteit én het behoud van de kleuren. Of de zon nu fel schijnt, het de hele tijd regent of dat het vriest dat het kraakt… met Cape Cod staat er een duurzaam resultaat.

Cape Cod gevelbekleding voor een uniek effect

Gebouwen zijn lang niet altijd recht en hoekig. Juist waar de contouren van een gebouw bijzonder zijn, komt Cape Cod helemaal tot z’n recht. Cape Cod gevelbekleding werkt immers ook perfect op rondingen en glooiingen in de gevel. Hierdoor draagt Cape Cod een extra houtje bij aan de beleving van een pand. Ook kunt u de houten gevel door laten lopen in het interieur voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Kijkt u alvast maar eens naar dit project.

Cape Cod gevelbekleding voor een natuurlijke look

Bijzondere architectuur vraagt om een gevel van de beste, duurzame kwaliteit. We werken de Cape Cod daarom af met een hoogwaardige watergedragen acrylaatlak. De gevelbekleding van Cape Cod kunnen we leveren in de kleur van uw keuze. Of het nu RAL, NCS of kleur naar monster is. Van het moderne actraciet grijs tot het warme Cedar, het frisse Ocean Blue en het rustieke Sandalwood. En daarnaast zijn er ook nog eens tien semi-transparante lakken die meer van de nerf laten zien voor een extra natuurlijke look.U ontdekt de kleuren hier.

Cape Cod is geschikt voor elke gevel

De gevelbekleding van Cape Cod is geschikt voor ieder pand. Of het nu een bijzonder fraaie villa is, een opvallend kantoorgebouw, een representatief bedrijfspand, een levendig appartementencomplex, een warm verpleeghuis, een bruisend sportcomplex of een uitnodigend cultuurcentrum. De mogelijkheden zijn oneindig met de gevelbekleding van Cape Cod. Waar gaat u voor?


Ga naar de Cape Cod productpagina
Vraag direct een monster aan.

Gerelateerd nieuws