Cape Cod 30 jaar & still going strong

Cape Cod houten gevelbekleding op kleur geeft gebouwen en woningen karakter. En dat al 30 jaar lang. In Nederland zijn de eerste projecten in 1999 opgeleverd. Hier delen we enkele referenties van vroeger die er nu nog steeds goed uitzien, zonder een nieuwe verflaag te hebben aangebracht. Houd deze pagina in de gaten; we updaten hem regelmatig met nieuwe pareltjes.

Cape Cod kantoorpand Marum - still going strong

💪 15 JAAR LATER: Kantoorpand in Marum

Fotografie: april 2024 | Het kantoorgebouw Marum staat te boek als een van de eerste projecten sinds Plastica haar portfolio uitbreidde met Cape Cod. Dat het er na 15 jaar, zonder enig onderhoud, nog steeds zo goed uitziet bewijst: Cape Cod is still going strong.

Cape Cod still going strong - woning Terneuzen

💪 12 JAAR LATER: Woning Terneuzen

Fotografie: april 2024 | Een van de beste reclame die je kan hebben is wanneer een architect kiest voor Cape Cod voor zijn eigen woning. En zie hier het resultaat na 12 jaar: de gevel ziet er na al deze jaren nog fantastisch uit. Ondanks de verschillende weertypes blijft de uitstraling behouden.

Meer projectinformatie

💪 12 JAAR LATER: Scandinavisch blauwe Cape Cod in nieuwbouwwijk Kernhem

Fotografie: februari 2024 | Cape Cod in Scandinavisch blauw in Scherf 1 van (destijds) nieuwbouwwijk Kernhem in Ede. Dit is het resultaat na 12 jaar regen, sneeuw, vorst en felle zon zónder onderhoud aan de houten gevel. Leuk om te vertellen dat in 2020 de woonwijk is uitgebreid. Gezien de eerdere positieve ervaring kan het ook bijna niet anders dat er ook toen weer voor Cape Cod is gekozen.

 

💪 10 JAAR LATER: Cape Cod rondom het zwembad in Nijmegen

Fotografie: februari 2024 | Voor dit project zijn niet één, niet twee, maar drie verschillende kleuren gekozen, toegepast op de Channel Siding van Cape Cod. En nu 10 jaar later ziet de gevel er nog steeds goed uit, zonder dat er een verfkwast aan te pas is gekomen.

💪 13 JAAR LATER: Woning Lage Zwaluwe

Fotografie: februari 2024 | Na 13 jaar nattigheid (en zon) ziet het gevelbeeld er nog steeds mooi uit. Maar er is nog iets bijzonders aan dit project. Het is namelijk een van de eerste projecten waar onze collega Richard van den Hout bij betrokken was. Hoe leuk is dat!

💪 11 JAAR LATER: Woningen Doetse Hoeve Giessenburg

Fotografie: februari 2024 | In een prachtig gebied in de Alblasserwaard, dat bekend staat om zijn pittoreske landschappen, waterwegen en historische molens, staan deze woningen. De Cape Cod gevelbekleding is uitgevoerd in Zweeds Rabat, zwart van kleur. Hierdoor hebben de woningen een robuust en landelijk karakter gekregen. En 11 jaar later hebben deze woningen nog steeds hun uitstraling behouden.

Cape C still going strong

💪 11 JAAR LATER: Sportaccommodatie De Meulebèèk

Fotografie: april 2024 | Elf jaar geleden werd voor dit bijzondere project gekozen voor Cape Cod houten gevelbekleding. In 2014 werd het ontwerp bekroond met de Architectuurprijs van de gemeente Venray en Adviesbureau Ruimtelijke Kwaliteit (ARK). Er is destijds heel bewust voor Cape Cod gekozen. Een van de redenen was dat de architect de opdrachtgever niet wilde opzadelen met onnodig onderhoud. En dat is gelukt. Na 11 jaar ziet het project er nog steeds uitstekend uit.

24-uurs monsterservice

Om tot een goede keuze te komen bieden wij je hier de mogelijkheid eenvoudig monsters aan te vragen.

Vraag nu je gratis monsters aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven