Houten gevelbekleding van Plastica

Plastica is een toonaangevende leverancier van allerlei soorten gevelbekleding. De houten gevelbekleding van Plastica biedt sinds jaar en dag weerstand tegen alle weersomstandigheden. Met onze producten bent u verzekerd van kwaliteit van het hoogste niveau. Een ander belangrijk voordeel is dat de uitstraling door de jaren heen behouden blijft met minimaal onderhoud. Onze houten gevelbekleding is in vele soorten en types verkrijgbaar.  

Verschillende soorten houten gevelpanelen

Plastica levert verschillende soorten houten gevelbekleding welke allen beschikken over unieke eigen kenmerken. Zo is Elements gemodificeerd hout met de uitstraling van edelhout. Elements Vulcan is de crème de la crème onder de houten gevelbekleding en is thermisch gemodificeerd.  Cape Cod is gemaakt van Noord-Amerikaans grenen en is vanaf 25m2 in vrijwel iedere gewenste kleur leverbaar.  En dan is er nog Woodritch. Door de reconstructie van hardhout zijn Woodritch panelen vrij van barsten, scheuren of knoesten.  Voor elk project biedt Plastica een geschikte oplossing.

Houten gevelbekleding Plastica

 

 

Houten gevelbekleding met het FSC en PEFC-keurmerk

Verstandig bouwen is duurzaam bouwen. Daarom levert Plastica alleen duurzaam hout welke beschikt over het FSC of PEFC keurmerk. Hierdoor bent u verzekerd dat u verantwoord bouwmateriaal gebruikt. Met onze houten gevelbekleding kiest u dus niet alleen voor kwaliteit, maar kiest u ook voor het milieu.

Over Plastica

Plastica levert al sinds 1978 plaatmateriaal voor interieur en exterieur. Wij denken graag mee over hoe wij uw droom kunnen verwezenlijken. Wij weten als geen ander hoe uw gevel mooi blijft en hoe u jarenlang verzekerd bent van kwalitatieve houten gevelbekleding. Vraagt u zich af of onze houten gevelpanelen geschikt zijn voor uw project? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kijken naar de mogelijkheden voor uw project.