AVIA de Elsmoat heeft een spectaculaire ufo van Alucopal

Nog geen kilometer van de A1, dé verkeersader van Nederland, verrijst een flink industrieterrein. Direct aan de ingang van dit gebied van wel 70-80 hectare groot staat een nieuw tankstation met wasstraat en shop van AVIA. Jeroen Keppelink: “Dit is echt een superlocatie en dus moesten het ontwerp en de uitvoering ook iets bijzonders worden. En dat is zeker gelukt.”

Gebruikte producten en kleuren

Alucopal
Gevelbekleding

Specificaties

MerkAlucopal
MateriaalMetaal
BevestigingVerlijmd
AdresDe Bleek, Enter
Realisatie2019
Architect4D architecten Enter
AannemerDroste Bouwgroep
ApplicateurKeppelink Projecten

Jeroen Keppelink is de eigenaar van Keppelink Projecten: “Wij leveren en monteren gevelbekleding, zoals Cape Cod en Alucopal van Plastica. Toen Aannemersbedrijf Droste uit Hengelo de opdracht kreeg van AVIA Weghorst om de nieuwbouw in Enter te realiseren, werden wij ingeschakeld voor de gevelbekleding. De architect, 4D architecten uit Enter, hadden al voorgeschreven dat we voor de gevel Alucopal in hoogglans wit moesten gebruiken. Daar konden wij ons zeker in vinden; Keppelink Projecten is al negen jaar partner van Plastica Plaat.”

Een pasklaar pakket om te monteren

Alucopal is zeer geschikt als duurzame gevelbekleding en goed toe te passen als vlak paneel of cassette. Het materiaal is buigbaar en vervormbaar en daardoor ook eenvoudig te verwerken in verschillende vormen voor bijvoorbeeld luifels en kolombekleding. Jeroen Keppelink “De samenwerking met Plastica verloopt altijd heel goed. Zij bewerken alle panelen en zorgen ervoor dat we ze helemaal op maat krijgen aangeleverd op de bouwlocatie. Elk paneel kreeg voor dit project ook een uniek nummer en al die nummers kwamen ook weer terug in onze tekeningen. De ronde boeidelen hebben ze laten walsen op basis van een mal en zo kregen wij een pasklaar pakket om te monteren.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep

Download bestanden

Om toegang te krijgen tot de bestanden dien je de volgende gegevens in te vullen:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naar boven