Aluminium gevelbekleding

Het gebruik van aluminium gevelbekleding is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Steeds meer gebouwen worden voorzien van duurzame aluminium gevelbekleding. Plastica is uw partner als u op zoek bent naar duurzame aluminium gevelbekleding. Onze Alucopal collectie is een aluminium composiet dat hiervoor uitermate geschikt is. Onze Alucopal collectie is leverbaar met een dubbelzijdig aluminium toplaag met een enkel of dubbelzijdig decor. Het is UV- en weersbestendig en verkrijgbaar in glans of mat decoren. Plastica geeft u maar liefst 10 jaar garantie. Overigens beschikken wij over een certificering van stichting AluEco. Hierdoor bent u verzekerd van een hoogwaardig en duurzaam gebruik van de aluminium gevelbekleding.

 

Alucopal aluminium gevelbekleding

 

 

Waarom kiezen voor aluminium gevelbekleding van Plastica

Aluminium gevelbekleding is slijtvast en gaat jaren mee. Daarnaast is onze aluminium gevelbekleding buigbaar en vervormbaar zonder kusseneffect. De gevelkleding heeft een zeer vlak oppervlak. De aluminium gevelbekleding is toepasbaar als paneel of cassette. Verder is onze Alucopal collectie leverbaar in tientallen design kleuren; van hoogglans tot brushed metal en metal look. 

Meer informatie over de mogelijkheden van aluminium gevelbekleding

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van aluminium gevelbekleding? Of heeft u een vraag en wilt u dat Plastica met u mee denkt over de mogelijkheden wat betreft gevelbekleding? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Vraag direct een monster aan.