Villa in Eindhoven: een precisie project van buiten én binnen

“Bij deze villa klopt het plaatje helemaal. De gevelbekleding  met zwart Alucopal loopt ook mooi als één geheel door naar binnen. Door binnen en buiten op deze manier samen te voegen ontstaat er een bijzondere verruiming van de binnenruimte. De unieke villa in Eindhoven is echt een blikvanger met heel veel oog voor detail.”

Gebruikte producten en kleuren

Alucopal
Gevelbekleding
34_A185-ZG

Specificaties

MerkAlucopal
MateriaalMetaal
BevestigingVerlijmd
AdresEindhoven
Realisatie2017
ArchitectRoy Bertholet | 2architecten te Eindhoven

Een prachtig eindresultaat

Remco Bakker van MKK is erg te spreken over dit bijzondere project: “De bewoners wisten precies wat ze wilden en hoé ze het wilden. Wij hebben daarbij de kans gekregen om op een heel hoog afwerkingsniveau te werken en dat zie je zeker terug in het prachtige eindresultaat.”

Mooi materiaal om mee te werken

Remco Bakker werkt ook al jaren samen met Plastica: “Ze hebben daar dezelfde mentaliteit: samenwerken, goed advies bieden en kwaliteit leveren. Alucopal kenden wij al als materiaal en konden ons er wel in vinden om het hier toe te passen. Alucopal is een aluminium composiet materiaal dat zeer geschikt is als duurzame gevelbekleding. Het is ook een heel mooi materiaal om mee te werken. Je kunt er in principe alles mee. Je kunt het frasen en buigen en daardoor heb je ook minder naden in het zicht. Qua uitstraling is het gigantische mooi; het oogt super strak en modern. Bovendien kan het prijstechnisch nog interessanter zijn dan andere materialen.”

Best een spannende kleur

“De reden waarom we de montage deze keer zelf deden, was dat een andere partij het op het laatst toch niet aandurfde. Dat zwart is natuurlijk ook best een spannende kleur omdat het veel warmte opneemt. Maar daar hebben we heel goed rekening mee gehouden door voor de nodige ventilatie te zorgen.

Elk project staat of valt met aandacht en dat was hier niet anders.

Door met alle partijen goed naar de details te kijken, staat er nu iets heel eigens. Deze villa is zo perfect, zo uniek qua vormgeving en uitstraling. Zo kom je ze nauwelijks tegen. Door de betrokkenheid van de klant, de goede afstemming met Plastica, de keuze voor het donkere materiaal én de montage op maat was het een bijzonder project om uit te voeren. Bijzonder geslaagd ook.”

Eindhoven Villa Alucopal metalen gevelbekleding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep

Download bestanden

Om toegang te krijgen tot de bestanden dien je de volgende gegevens in te vullen:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naar boven