De Koog vakantievilla's Cape Cod

Gevelbekleding voor de recreatiebranche

Gevelbekleding van Plastica is perfect toepasbaar in de recreatiebranche. Wij denken graag mee over het product dat past binnen jouw project.

Gevelbekleding van Plastica is perfect toepasbaar in de recreatiebranche. Wij denken graag mee over het product dat past binnen jouw project.

Wanneer er een keuze gemaakt moet worden voor de gevelbekleding van recreatiewoningen is niet alleen de mate van onderhoud zeer belangrijk maar ook de uitstraling. Plastica heeft een breed assortiment aan gevelbekleding producten geschikt voor o.a. chalets, stacaravans, alle overige recreatiewoningen en gebouwen in de recreatiebranche. Je bent volledig vrij om te kiezen voor een moderne of juist meer authentieke look.

Houten gevelbekleding toegepast in de recreatiebranche.

Onderstaand zijn een aantal projecten te vinden waar onze houten gevelbekleding Cape Cod is gebruikt. Vanaf 25 m2 leverbaar in iedere gewenst kleur. Of het nu RAL, NCS of kleur naar monster is. Cape Cod biedt een garantie van maar liefst 15 jaar.

PROJECTEN
Meer projecten

Kunststof gevelbekleding toegepast in de recreatiebranche.

Massief NT gevelbekleding blijft jaar in jaar uit mooi en biedt 10 jaar garantie, óók op de kleur. De kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar in diverse uni decoren maar ook in houtlook en steendecoren en metallic en fluorkleuren. 

Miggelenberg houten gevelbekleding

Onderhoudsarme gevelbekleding

Gevelbekleding met een lange levensduur dient ook eenvoudig schoon te houden te zijn. Gevelbekleding van Plastica is onderhoudsarm. Onderhoudsvrije gevelbekleding bestaat niet en het is dan ook niet te voorkomen dat weerselementen door de jaren heen sporen na laten. Lees meer over het reinigen van onze gevelbekleding.

Makkelijk te monteren

Alle gevelbekleding van Plastica is makkelijk te verwerken en de montage ervan is eenvoudig. Ook voor bijpassende bevestigingsmaterialen kun je bij ons terecht. Per product moet er bij de montage wel op een aantal zaken gelet worden. Zo moeten de weersomstandigheden gunstig zijn en moet je ervoor zorgen dat de gevel goed wordt geventileerd.

Onze medewerkers adviseren je graag. Op onze service pagina vindt u alle beschikbare handleidingen en instructievideo’s voor de montage van onze gevelbekleding.

Kwalitatieve duurzame gevelbekleding

Onze producten voldoen aan de hoogste producteisen. Dit bewijzen onze certificeringen. De eisen verschillen per product en materiaal, maar onze producten zijn in ieder geval duurzaam én hebben een lange levensduur.

Wil je meer weten over een van onze producten of hoe Plastica u van dienst kan zijn bij jouw project? Ons verkoopteam staat je graag te woord.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Als jij je inschrijft ga je akkoord met onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Plastica Groep
Naar boven