Kunststof gevelbekleding

Dat de ene kunststofplaat de andere niet is bewijzen de kunststof gevelpanelen van Plastica onder de naam Massief NT. De panelen zijn absoluut kleurvast. U ziet met het oog dus niet of een gebouw er pas één jaar of al tien jaar staat. En het maakt niet uit of u kiest voor trendy unikleuren, warme houttinten, robuuste steendessins of een van de andere fantatasie- of metallicdecoren. De decoren blijven gegarandeerd mooi, jaar in jaar uit. Maar dat is nog niet alles. Naast de kleurvaste decoren is de kleurencollectie grotendeels ook leverbaar met een van de hoogste hoogglans coating die in de markt verkrijgbaar is. De kunststof gevelpanelen Massief NT geven dan ook zowel letterlijk als figuurlijk kleur aan iedere gevel. 

Massief NT kunststof gevelbekleding

 

 

Nog meer goede redenen om te kiezen voor de kunststof gevelbekleding Plastica

Kunststof gevelbekleding van Plastica is onderhoudsarm, krasvast, weer-, corrosie- en chemicaliënbestendig en vuilafstotend. Bovendien hebben de kunststof gevelpanelen een acrylaat toplaag en zijn ze voorzien van een dubbelzijdig decor. De platen zijn leverbaar in vier standaard afmetingen en zijn PEFC gecertificeerd. Daarnaast is de kunststof gevelbekleding standaard uitgevoerd volgens brandclassificatie Euroklasse B. Naast optimale duurzaamheid levert Plastica ook kunststof gevelplaten met optimale veiligheid. 

Meer informatie over de mogelijkheden van kunststof gevelbekleding

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kunststof gevelbekleding? Of heeft u een vraag en wilt u dat Plastica met u mee denkt over de mogelijkheden wat betreft gevelbekleding? U kunt altijd een beroep doen op de kennis en ervaring van de medewerkers van Plastica. Zij staan graag voor u klaar.