Kunststof gevelbekleding

Dat de ene kunststof gevelbekleding de andere niet is bewijzen de kunststof gevelpanelen van Plastica onder de naam Massief NT. Onze gevelpanelen kunststof zijn absoluut kleurvast. U ziet met het oog dus niet of een gebouw er pas één jaar of al tien jaar staat. En het maakt niet uit of u kiest voor trendy unikleuren, warme houttinten, robuuste steendessins of een van de andere fantatasie- of metallicdecoren. De decoren blijven gegarandeerd mooi, jaar in jaar uit. Maar dat is nog niet alles. Naast de kleurvaste decoren is de kleurencollectie grotendeels ook leverbaar met een van de hoogste hoogglans coating die in de markt verkrijgbaar is. De kunststof gevelpanelen Massief NT geven dan ook zowel letterlijk als figuurlijk kleur aan iedere gevel.

Massief NT kunststof gevelbekleding

 

 

Nog meer goede redenen om te kiezen voor de kunststof gevelbekleding Plastica

Kunststof gevelbekleding van Plastica is onderhoudsarm, krasvast, weer-, corrosie- en chemicaliënbestendig en vuilafstotend. Bovendien hebben de kunststof gevelpanelen een acrylaat toplaag en zijn ze voorzien van een dubbelzijdig decor. De platen zijn leverbaar in vier standaard afmetingen en zijn PEFC gecertificeerd. Daarnaast is de kunststof gevelbekleding standaard uitgevoerd volgens brandclassificatie Euroklasse B. Naast optimale duurzaamheid levert Plastica ook kunststof gevelplaten met optimale veiligheid. 

Kunststof gevelbekleding houtlook voor een natuurlijke uitstraling

De schoonheid van de natuur is de inspiratiebron van onze uitgebreide collectie houtdessins. De houtdecoren zijn een lust voor het oog. De houtdessins van Massief NT gevelbekleding zijn haast niet van echt hout te onderscheiden, maar bieden wel de voordelen van duurzaam, onderhoudsarm en slijtvast kunststof. U heeft bij ons de keuze uit 22 verschillende houtmotieven, die ook in hoogglans uitvoering leverbaar zijn. Het resultaat is indrukwekkend. Het assortiment kunststof gevelbekleding houtlook omvat een gevarieerd aanbod. Zoekt u robuust eikenhout of heeft u misschien liever gevelbekleding in warm notenhout? Of gaat uw voorkeur toch uit naar teak? De keuzevrijheid in houtlook dessins is groot! Bekijk op onze referentiepagina ook eens de gerealiseerde projecten met deze prachtige dessins om inspiratie op te doen.

Vergeet ook vooral niet om de Afro decoren te bekijken; de krachtpatser in de collectie. De afro lijn is veelgeprezen in de kleurencollectie van Massief NT. Niet verwonderlijk want de 7 afro decoren hebben een heldere en warme uitstraling. Stuk voor stuk een sieraad voor de gevel. Maar de decoren laten zich ook uitstekend met elkaar combineren of juist in combinatie met andere materialen als baksteen. Met de afro decoren van Massief NT kunt u letterlijk alle kanten op.

Gevelbekleding kunststof; ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kunststof gevelbekleding? Of heeft u een vraag en wilt u dat Plastica met u mee denkt over de mogelijkheden wat betreft gevelbekleding? U kunt altijd een beroep doen op de kennis en ervaring van de medewerkers van Plastica. Zij staan graag voor u klaar.


Vraag direct een monster aan.

Gerelateerd nieuws